За нас

Соф Трейд ЕООД е българска фирма, която също има и изцяло български капитал. Със своята вече 15 годишна история, печели доверието на редица заведения, офиси, магазини, бензиностанции и др.

Функционирането ѝ започва през 2014 година, продължавайки до днес, защото е запазила лоялността към своите клиенти и най- сериозното фирмено обслужване на предоставеното оборудване за офиса, дома, кафетерии, и барове. Ремонтът и поддръжката на тях никога не са били толкова лесни и достъпни, защото тук предлагаме качество!

Основният продукт, с който търгуваме е кафе и то в най- различни форми – кафе на капсули, кафе на хартиени дози, чалда, био кафе,чай, органик, неспресо, на зърна или мляно. Имаме богат асортимент от най- доброто!

Мястото за нас не е проблем, защото сме мобилни – можете да ни намерите както в София и околностите, така и в цяла България.

От изключително голямо значение за нас е да подхождаме с индивидуален подход за всеки от Вас, защото всеки е различен. Истината е, „малкият“ бизнес днес се развива, а утре е водещ на пазара. В това начинание ние сме до Вас!

Всеки, който има желание за развитие, може да се докосне до нашите експерти, които ще дадат най- добрите съвети, защото смятаме, че успехът трябва да се споделя.
Нека растем заедно, за едно по- добро утре!